Hon som skriver

Snabba 
Ålder : 16
Stad : Stockholm
Gör : Pluggar ekonomi & jobbar på bistro
Fritid : Kompisar <333
Ätbart : Fazer choklad, kardemummabulle, vegtarianisch
Bästa egenskap : Social, positiv, självsäker
Sämsta egenskap : Äter upp andras mat/chailatte
Ogillar : Ideal, stökigt rum, kött

Bloggen: EN PERFEKT KOMBO AV STIL/MODE OCH KÄNSLOR 

Vad detta är för typ av blogg vet inte ens jag svaret på mer än att jag inte vill att den ska vara som alla andras bloggar. Det är lite mer känslor in i mina inlägg, lite mer relaterbara situationer där livet som snart 17 åring går upp och ner när det gäller allt egentligen. Tidigare har min blogg varit den perfekta glittriga bubbelbloggen (ni kan ju alltid titta tillbaka i arkivet, haha. 2016 arkivet och ner) där jag basiclly bara hightlightade de bra sakerna och bara verkade ytlig. Idag finns det massor av bra saker kvar men jag behöver inte trycka upp det i ansiktet på er. Jag är inte mer än er utan tro mig, jag har samma kill-, skol-, kompis- familj-problem som vi alla har ibland <3

I alla fall. Tänkte berätta lite om vem jag är om någon var nyfiken. Jag är en driven, väldigt pratglad och för det mesta positiv tjej. Tycker om att ha saker att göra så det är väl därför jag försöker jobba en del och umgås med mycket människor. Går första ring på Söder och pluggar ekonomi-ekonomi vilket är sjukt skoj!! Absolut den rätta linjen för mig då jag oftast bara lyssnar ordentligt på företagsekonomin och är rätt ointresserad av historia/sam/natur.

Något jag älskar älskar älskar är mode. Kläder kan säga allt om en person och det har blivit mitt sätt att uttrycka mig. Jag gillar svart-vita outfits men med utstickande detaljer. Som en gul väska, speciella skor eller ett brett skärp över en jacka. SÅ COOLT. Vill ha en minimalistisk grund av svart/vitt/denim och sedan addera massa skoj så folk har något att titta på i looken. Gillar när folk tittar ;)

Rätt obrydd så du får ogilla mig hur mycket du vill,
eller älska mig då lär jag älska dig tillbaka hihi


sommar 2016

Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera