Tankar om att jag suger och behöver en nystart med mig själv

// My everyday

Text skriven 19 April 2017
När bloggen ändå är nedlagd tänkte jag publicera lite gamla grejer jag skrivit, som endast blivit ett utkast då det var för naket för att publicera. Kul grej att kika tillbaka på!

____________________________________________________________________

Har bara en sak att säga just nu. Det är att jag suger. Förutom att jag på något sätt är helt okej bra i skolan så suger jag, helt sjukt duktig jag är på vissa saker som faktiskt är kul (hint hint, ekonomin). Har suttit hela dagen och gjort absolut ingenting fast jag har haft mycket jag behöver göra. Mycket jag säger att jag bryr mig om fast som jag obviously inte bryr mig om eftersom att jag inte gör något. Skulle pluggat, bestämt träff med en tjej som tror att jag inte bryr mig lika mycket om henne som hon gör om mig och gjort massa saker. Istället slutar denna dag som alla andra dagar, genom att jag inte gjort ett shit. Min motivation är som bortblåst och kanske lika så inspirationen. Eller jag vet inte, kanske är motivationen det största problemet i alla fall.

Hur hanterar man ens sånt här? Är det inte bara att bestämma sig, nu fan tar jag tag i mig sj’älv och börjar mitt nya liv. Det är väl bara så enkelt säger dom. Att bestämma sig. Men inte fan fungerar det så. Inte för mig, inte längre. Förut hade jag sån jävla lyx, kunde bara bestämma mig för något och sedan lyckas med det, orka hålla uppe det drivet jag hade kring den saken. Men ikke. Vette fan. Det gäller inte bara skolan, utan allt runt omkring mig. Allt som liksom ingår i en snart 17 årings liv. Hatar att skriva 16 åring så skriver hellre 17, slipper jag känna mig så liten.

Allt jag helt ärligt tänker på är hur jag ska spendera mina pengar. Visst är det tragiskt? Verkligen hela tiden cirkulerar tankarna kring vad jag ska köpa härnäst, hur jag ska hitta ”min stil” jag så desperat försöker hitta genom knasig shopping och random inköp jag egentligen inte alls vill ha. Och hur jag ska spendera rätt pengar på rätt umgänge. Liksom detta kan jag inte göra med dom eftersom att jag hellre lägger de pengarna på några jag inte träffat på ett tag. Sjukt egentligen.

Det är kanske nu jag ska bestämma mig och ta tag i mig själv. Sätta upp nån plan om att plugga 1h varje dag, även om det är världens mest orimliga mål för någon som inte ens pluggat 1h i veckan tidigare. Kanske också sätta upp som mål att ta mig till gymmet 2 dagar i veckan och ut och springa en dag i veckan. Kan jag hinna det tror jag? Eller orkar jag ens riskera att möta honom på gymmet de två dagarna jag ska dit? Fan att mitt gym har bindningstid tills i Augusti, vill därifrån. Förutom skola och träning som jag borde börja med så vill jag hinna med att umgås med alla jag tycker om. Det är så himla mycket människor jag aldrig spenderar tid med som jag så gärna vill umgås med, och träffa ännu fler nya människor. Har insett hur extrovert jag är egentligen, om jag inte redan nämnt det. Inte så att jag ständigt måste vara med människor, sådär översocial, utan mer att så fort jag umgås med folk laddas mina batterier och jag tar slut på dom när jag är själv. För att kunna vara själv utan att få panik behöver jag umgås med människor som utvecklar mig och som ger mig najs relationer.

Det är nog prio ett i mitt liv, men den punkten är rätt säkrad. Men vill vidare, förstår ni? Vill inte vara fast i samma kompisgäng eller egentligen vill jag inte ens bli associerad med en viss grupp av människor. Jag vill ju umgås med massa olika? Att ens vissa stör sig på det är ju helt sjukt. Plz.

Godnatt peeps. Ska ta mig upp och göra mig i ordning. Komma igång med livet.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera