” much going on

// My everyday

Text skriven 15 Maj 2017
När bloggen ändå är nedlagd tänkte jag publicera lite gamla grejer jag skrivit, som endast blivit ett utkast då det var för naket för att publicera. Kul grej att kika tillbaka på!

____________________________________________________________________

Varför slutar lyckorus att komma? Det var så länge sedan nu jag var riktigt lycklig, inombords liksom. Det var väl i Kungsan med Jossan och det berodde på att jag hade absolut ingen stress eller press på mig + otroligt sällskap. Har alltid sagt att jag behöver en rejäl kombination av både stress och press för att kunna prestera men på senaste har jag börjat fundera på om det verkligen är svaret på mina problem. Jag presterar ju egentligen så mycket sämre nu. Hur tar man sig tillbaka?

Mitt nya jobb vara att ta vatten över huvudet. Nu har jag dessvärre bokat upp massa pass hela Maj och känner att jag inte kan dra in några av de dagarna. Får väl kämpa sönder hela Maj och missa ännu mer av våren. Tror det handlar mycket om det också, att jag varit så jävla upptagen att jag missat att slappna av och ta in vädret typ. Eller inte bara vädret, men allt vad våren innebär. Känslor, massa härligheter. Mina löprundor finns inte längre och träna i huvud taget hinner jag inte med. Jag hinner inte med någonting. Knappt ens träffa vänner. Nu har det även dykt upp en person som jag verkligen vill spendera massa tid med. Idag skulle jag jobbat men fejkade sjukdom för att chilla hela dagen med honom. Jag är så trött.

Jag är trött. Trött på att vara så jävla upptagen hela tiden, inte hinna tänkta på mitt egna eller andras välmående.

Jag längtar efter min tid hos skolsystern som förhoppningsvis är snart. Förhoppningsvis…….

Nu brister jag igen. Nu kommer tårarna. Tårar är bra, men gör så ont. Eller det är fan värre att hålla dom inne. Saknar våren. Inte vårens som är nu för den är borta. Jag har missat hela våren känns det som och kommer fortsätta missa den. Fan fan fan. Vill säga upp mig efter Maj. Men samtidigt vill jag vara den där jätte driva jätte duktiga tjejen som bara kör på utan stopp.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera