Köpt följare till Instagram?

// My everyday

TJAAAA folket dags för en liten uppdatering. Fan jag suger ju verkligen något enormt på det här med att blogga. Ajaa jag får väl köra på med lite mellanrum hahaha tills det börjar hända något i mitt liv igen. Cuz jag är så otroligt uttråkad av att jobba heja dagarna och har typ glömt hur man är ledig? Hur sjukt låter inte det… Igår var jag ledig av nån anledning och kände bara vad gör jag nu? Tänkte dra till gymmet på morgonen för att va så effektiv som möjligt men sen lade jag mig i sängen igen för att utnyttja min underskattade sovmorgon. Sedan kom Vera och käkade nudlar med mig innan vi drog oss in till stan. Vi var banne mig runt överallt i jakt på en flaska CB bus. Först runt på Åhléns och Ica vid TC och sedan ut till någon Coop vid Humlegården och avslutade på Coop vid medis där vi hittade vår brun utan sol <333 Nu jävlar!! Hon och jag var ju i Spanien tillsammans i början av sommaren men är lika bleka som innan nu hehe. Hängde hela dagen med bruttan och vi tog en sväng på gymmet på kvällen för att kötta rumpa och ben. Sjukt kul och på onsdag ska vi pressa rygg och armar. Jävla fitspo hah ;-)

Hamnade i hallen på kontoret såhär casual och tog fett seriösa selfies på min lunch. Människor som gick förbi stirrade i undran vad företaget gör här. Det blev till och med en bild på instagram i alla fall, se där! Något som är bajsirriterande däremot är hur mycket följare jag har jämfört med likson. Det fanns en tid då jag fick nästan 10% av mina följare att gilla mina bilder men nu är det fasiken så skevt det kan bli. Folk tror ju på riktigt att jag köpt mina följare med 7000 följare och 200-300 likes, vilket jag såklart inte har. Följarna kom från den tid då jag lade ner min själ på IG vilket gav resultat obviously och sen nu utan något driv försvinner ju följarnas engagemang såklart. Vilka i-landproblem bruden har, wow. Ok ska sluta gråta, kan någon bara radera typ 4000 följare som inte gör något pls?

Puss hjärtan vi hörs

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera