Varför jag ogillar yngre

// My everyday

Idag var jag otroligt irriterad på ett gäng tjejer på tåget om ma way home. Så satans provocerad av människor som inte kan visa någon respekt för sin omgivning. Står alltså i pendeltåget när det stannar vid TC och ett gäng på typ sex tjejer 1-3 år yngre än mig kliver på. Asså med en högtalare som spelar nån dålig svensk rapplåt och sedan skriker dom med varje rad i texten, alla sex. Det står en mamma med en bebis bredvid mig och dom skriker för nöd oh lyst med den dåliga låten. Sen flyttar dom sig till en dörr längre bak för att ”eyyyy vi har respekt för bebis” och fortsätter skrika och byter till en ännu sämre låt och sjunger om kokain och alkohol. These girls är typ 15, max?????? Bete er därefter och tagga ner, tro inte att ni äger hela pendeln eller kaxa mot människor som ber er lugna er. Usch, var nära på att gå från min dörr till deras för att be dom tagga ner eftersom dom inte lyssnade på stackars killen som hade deras skrik i ögonen bredvid. Skulle dock av nästa station så näeee…. Palla ta det tjaffset med människor som inte ens vet vad ordet respekt betyder.

Sorry 2 complain, låter som en surtjärring, haha. Få gånger jag träffar på yngre tjejer som beter sig skit så tycker jag får avreagera mig här. Klart som fan vi tjejer ska hålla ihop & ta plats men åååå när folk beter sig som ouppfostrade fjortisar vill jag dö.

Rubriken är väl lagom härlig och störande på samma gång och jag lär väl behöva påpeka hur mycket jag inte ogillar någon på grund av åldern. Två av mina favoriter på jobbet är 01’or och dom blandat med andra jag träffat är fantastiska, även fast jag mestadels umgås med folk äldre eller samma ålder. Det beror ju dock inte på just åldern. Bryr mig inte alls hur gammal någon är faktiskt utan tyckte rubriken var rätt fräck bara, det var säkert därför ni klickade in :-)

Aja nu blev det himla negativt här. Inlägget skulle egentligen dedikeras till min brunetta babe Ellen till vänster som jag inte sett sedan vi nu gick ut ettan i Juni. Du är alldeles för upptagen du med Milano i 5 veckor och nu på äventyr i Sverige. Tur att vi ses på måndag, jag saknar dig.

Alla dessa bilder är väl mer eller mindre resultatet på en tråkig lektion tagna i December när mina ögonbryn var större än hela mitt ansikte. Tycker ändå dom var fett snygga, diggar stora bryn! Snygga Jullan och jag var sjuuuukt taggade som ni ser.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera