Snapchat kvalité

// My everyday

Tänkte påbörja inlägget med ett godmorgon men asså neej har varit vaken sedan 8. Drog hem tidigt igår efter att ha varit hos Samuel med ett gäng kompisar, många jag inte träffat innan så det var kul. Körde lite dricklekar och myste på balkongen. Hängde mest med Isa, Elly, Ebba, Axel och Samuel, så härliga människor verkligen! Sen skulle Isa och Elly med samma buss som stannar typ utanför mig, weeyyyy. Hemma vid halv 1 och kunde få massa sömn innan dagens pass på jobbis.

Nu kommer äntligen mina föräldrar hem ikväll och kan handla massa mat. Asså jag har bott ensam hemma i typ 3 veckor vilket har vart så hiiiimla skönt fast trist att inte träffa la familia på hur länge som helst och dessutom behöva tvätta, köpa mat och laga mat själv. Haha, inte redo för vuxenlivet… Käkar i soffan, sängen, vid bordet och ja överallt sen lämnar det där liksom. Hur FRÄSCHT? As najs att städa det sen som jag behövde göra imorse. Ew. För upptagen ni vet ;-)

En nyvaken Hannapanna denna morgon med finfin Snapchat kvalité. Plus en finne som bestämt sig att börja växa under natten mitt på kinden och en på hakan. Fashion Killah, right.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera