Short hair, YES I care

// My everyday

Fick en impuls, klippte 5 cm av mitt hår.
Hade ändå behövt dra till frissan men det kändes roligare att försöka klippa hemma och titta så bra det blev!! Min lugg ser dock ut som en böjd banan men det har sin charm, den lär växa ut någon dag i alla fall så vem bryr sig. Rörde inte den alls med saxen utan vill bara spara ut den snabbare än vinden. Jag som tänkte spara ut hela håret till långt. Men ähhhh…. Jag passar ändå inte i det utan ska ha hår till nyckelbenen och that’s it.

Asså ni förstååår inte min matkoma. Inte käkat såhär mycket på hur länge som helst och tryckt i mig galna mängder morotskaka och parmaskinka. Mina två passioner i livet, muuuumsss! Åt ändå för typ 3 timmar sen men mår typ fortfarande illa. Allt var sjukt gott och det var jätte mysiga människor. Spelade badminton med Michel, Ida och Filippa som avslut på kvällen innan jag drog vid 23. Måste ändå hinna sova lite inför jobbet imorgon och måste packa och allt.

Jag ska äntligen, alltså äääntligen dra mig ut till landet imorgon tills lördag kväll. Herre gud vad jag längtar, då blir det i alla fall lite sommarfeelings och få känna näsan rinna av allt gräspollen. Det var ju så länge sedan jag var där eller ens umgicks med hela familjen samtidigt. Längtar ihjäl mig tills pappa hämtar mig vid busstationen 17:30 imorn och jag får köra bilen till landet. Saknar sommaren. Även fast det är sommar och varmt liksom jobbar jag så mycket att jag inte hinner med att uppleva sommaren. Flumsigt, men ni förstår nog säkert ni är smarta. Saknar liksom att vara på landet, nattbada, sitta ute hela natten och snacka skit, bara vara och slippa tänka och bara umgås med mina coola underbara vänner utan att behöva gå hem vid 23 för att jag ska jobba 7h dagen efter.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera