Otursveckan fy fan

// My everyday

Tjaaa från en solig gatan vid Hornstull. Här har jag alltså satt mig ensam för att äta glass. Något så magiskt som hemmagjord chokladglass från ett jätte mysigt ställe mitt emot mobilreparatören. Drog 2h tidigt från jobbet för att lämna in min lilla mobil på lagning. Ja juste, jag hade officiellt sönder min mobil igår. Den har ju haft grova sprickor över hela skärmen sedan i våras eller något, och igår blev halva skärmen svart å randig. Vera höll på med sitt set på gymmet när jag flippar över ränderna på skärmen å den blir det svart i hörnet. Sjukt irriterad blev jag, allt har bara gått fel den här veckan. 

Var på akuten igår också och åt ingenting mellan 13-23 plus är i min pms-vecka. Fantastisk kombination!! Har fått världens skavsår eller nåt i ljumskarna som bara blev större å större och efter att ha ringt vårdguiden tyckte dom vi skulle kolla upp det. Pappa blev försträckt när han såg såret som liksom spridit sig till insidan av låret ner. Ewwwwwwww…. Förlåt, vilken bild jag satt i era huvuden nu säkert. Men det löste sig å läkaren sa att det bara var någon hudinfektion och skrev ut antibiotika. Tabletter tur nog, hade inte pallat nån kladdig salva. Hoppas tabletterna även kan bota mina två sår i ansiktet också efter att ha varit lite väl aggressiv mot två finnar hah. Ser ni dom två gigantiska prickarna liksom?? Visserligen har jag gjort ett bra försök att dölja dom med smink men they’re huuuge. Plus att jag har en infekterad tumme. Min kropp verkar starkt ogilla mig just nu, skoj :-)

Dessutom får inte svettas på 10 dagar heller aka inget gym. Allt är så typiskt. När jag faktiskt kommer igång med träningen och tycker gymmet är fett kul och för första gången är bekväm att vara där, då händer allt dåligt. Först för grov träningsverk i benen att jag inte kunde gå, sedan sträckte jag låret, och nu dumma såren som gör att det blir 10 dagar helt utan träning. Tråkiiigt.

Här sitter jag nu för att det gör för ont att frivilligt strosa runt i väntan på min lur. Ska ikväll på middag hos Filippa med lite sköna brudar för min fina tjej fyller faktiskt år idag!! Grattis älskling! När mobilen är klar är det raka vägen hem och fixa till mig, duscha och lalalala, ni vet hur det funkar.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera