Monday morningischhh

// My everyday

Har basically tagit mig igenom över halva tiden på mitt jobb för sommarlovet idag. Kontraktet löper ut den 17 Augusti och jag hade med säkerhet fått förlängd anställning eftersom det inte är en sommaranställning i sig. Dock lär jag ju känna mig fett klar med det här efter 4 månader som telefonförsäljare varav 2 på heltid. Kötta på sista månaden nu bara!! 

Ska ta en sväng förbi gymmet efter jobbet med mina favoritkillar Adam och Max. Lär bli ännu ett arm/rygg-pass tills min sträckning i benet piggnat på sig. Sjukt typiskt, hahah… Jag som vill klättra i vikt och lägga mycket på benen! Öva på bänkpressen och möjligtvis marklyft, har aldrig varit bra på det. 

Hööööörssss, puss! 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera