festen blev stormad

// My everyday

Tja tja hjärtan hur är det med er? Med mig är det fett bra trots att jag försov mig i morse. Stängde av larm efter larm och trodde att jag inte skulle råka somna och sedan bam vaknar jag upp 10 min innan mitt tåg går. Fan lite panik har aldrig kommit sent till mitt nuvarande jobb men någon gång ska bli den första. Slängde bara på mig några kläder som låg på stolen, ni vet där aaalla kläder samlas, och satte upp håret i en hästsvans och skyndade iväg på cykeln. Bara 15 min för sent trots allt! Fantastiskt.

Så this week has been G8. I måndags hängde jag och Adam på gymmet och sedan städade jag hela lägenheten isch och tvättade alla mina kläder. Struggle att inte ha föräldrarna hemma som kan fixa allt sånt </3 Världens vuxenvarning… Tisdags jobb och sedan vet ni att jag åkte ut till Vaxholm och grillade med Tuva, Klara, Ebba & Josse. Verkligen så mysigt och super härliga tjejer! På onsdagen var jag på en hemmafest och träffade flera barndomskompisar vilket var jätte kul tills grannarna stormade lägenheten och skrek att alla skulle ut. Aldrig vart med om något liknande, dem var SÅ aggressiva i rösten och jätte otrevliga. Värt att nämna hade dom inte knackat på innan och då var klockan inte ens 1 och alla var väldigt lugna genom trapphuset och liknande. Sjukt osköna grannar. Aja, min dag efter på jobbet blev oskön den med. Megatrött, oväntat va? Efter mötte jag Kewalin och vi tog oss en is-te från ett café och gick mot Humlegården och avslutade med sushi på Strandvägen. Vår andra dejt hihi and I allready love her.

Måste klippa mig snart hörrni. Mitt hår är otroligt slitet och vill ta hand om det för att luggen ska växa ut så fort som möjligt. Saknar håret jag hade på bilderna nedan juuuu

Puusssss

 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera