Black & gucci

// My everyday

Jeans/top/shoes – Zara Earrings – Mango Featuring Céline sunnies and Gucci bag

Ställer mig frågan varför detta inte finns i min garderob än. Hummm, så satans snyggt. Gillar tofflorna jätte mycket och väskan. Ni vet hur Gucci är mitt favorit märke på väskor. Mycket svart i denna look också vilket jag diggar trots att min egna garderob är typ 30% svart bara. Måste skaffa mer svart haha, det är ju sjukt snyggt och enkelt. Det kan man ju piffa upp med olika material och texturer för att undvika det enformiga.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera