@the countryside

// My everyday

Hej hjärtan! Gissa vilkas plan som blev 2 timmar försenat? Joooo ni, hela två timmar blev det och vi kom nyligen fram till lägenheten. Har hunnit göra oss något hemmastadda men eftersom att det är mörkt har jag ingen aning om hur det ser ut i området egentligen. Utsikten från balkongen är fantastisk även i mörkret dock, så det lär ju vara hur fint som helst. 

Jag försökte vara en sådan riktig och bra bloggare under midsommar och tog med mig systemkameran ut till Vaxholm. Däremot var jag inte alls lika bra på att använda den vilket ledde till att alla bilder som togs togs i lilla stugan eller utanför på terassen, haha. Har lite att jobba på när det gäller mina blogg-skills minst sagt.

Här hade vi precis kommit fram och det var super fint väder! Happy Panna

Att sedan vakna till denna utsikt på midsommarafton… Sjukt härligt.

Finaste fixade frukost som bestod av vattenmelon, tropisk juice och mackor. Muuumsss!

Avslutningsvis en väldigt dålig outfitbild på oss. Josefine bar en jätte somrig och fin klänning och jag den kända spetstoppen från Zara och ett par svarta, lite flowy shorts i brist på annat.

Nu tickar klockan snabbt och Vera har somnat bredvid mig i vår bäddsoffa. Imorgon är första dagen här i Calviá och då ska jag förbättra mitt minne och komma ihåg kameran!! Vore ju så kul om jag kom ihåg att klicka massor av bilder som minnen och hit. Puss hej.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera