Sommarlistor

// My everyday

Visst är vi fler som inte lyssnar på samma musik under sommaren som resten av året? Hela hösten, vintern och våren har jag bara lyssnat på RnB, rapp och sånt roligt (min fantastiska lista ”OBVIOUSLY CHANEL”) men nu till sommaren känns det inte alls lika lockande. Jag lyssnar mer på lite goa sommarklassiker från åren innan eller något akustiskt när jag myser runt på stranden eller bara allmänt chillar.

Denna mysiga är sååå najs. Älskar verkligen akustiska låtar och covers man kan sjunga med i. Detta är typ en sån lista, med några låtar man känner igen men sloooow och bara super chill. När man vill somna i solen eller kan tänka mig att den är galet najs ute på sjön i en liten båt eller bara en sommarkväll på en brygga med nära kompisar. ÅHHHH, älskar!!

Favoriter från ”Akustisk Sommar”:
> False Alarm – Acoustic version
> 16 – Akustisk verison
> Symphony (feat. Zara Larsson) acoustic version
> Suburbia – Acoustic version

Något roligare lista för kanske en fest, grillkväll eller poolhäng. Jag lyssnar inte mycket alls på house i vanliga fall så jag kan inte många låtar men det är ett najs gung och känns väldigt somrigt att lyssna på. Tiiiips. Kanske lite för lugn inser jag nu för fest men okeej mer poolhäng eller grillning. Skitsamma egentligen lyssna på den när som.

Har bara en favorit från denna lista och det är en remix på låten Unforgettable som är amazing i grunden. Remixen är sämre, men passar in i en somrig lista;
> Unforgettable – Major Lazer Remix 

Festlistan! Detta är en lista vi några kompisar har satt ihop tillsammans till Josses avskedsfest hon hade för någon vecka sedan. Blandade låtar, allt från klassiker alla kan till grymma rapp-tracks (shoutout till Ebba och mig för dom hihi). Josse gjorde grunden för listan, sedan gjorde Tuva, Ebba och jag den lite finare lite bättre <3 Den får väl 7-8/10 poäng i alla fall.

Favoriter från ”USA GOODBYE PARTY”:
> HUMBLE. 
> Äckligt
> Feelin’ Myself
> Dansa Pausa
> Run the world (girls)

 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera