Packing

// My everyday

Så här sitter jag nu och ska försöka packa. Jag hatar att packa. Det är så svårt att veta vad man behöver ha med sig eller framför allt att inte glömma någonting. För visst slutar det alltid med att man glömmer typ hälften alternativt tar med sig alldeles för mycket? Jag är nog mer den som packar för lite. Hur som helst börjar detta kännas så verkligt nu när det närmar sig. Inte för att det är något jätte stort egentligen bara det att jag är fruktansvärt taggad på lite förändring. Några av er vet redan att jag tröttnar fort på saker och hatar att göra saker på rutin. Viiilket hela min vardag varit senaste tiden typ. Skit tråkigt verkligen. Kryddade till vardagen idag med en burk tonfisk till lunch nu på grund av dålig fantasi. Lite spänning i vardagen… Dagens variation, haha.

Kvar att göra nu är väl att färga ögonbrynen, packa väskan till Vaxholm och typ kolla att jag har med mig allt. Sedan är jag fett redo. Har tagit ut lite euro som glasspengar och köpt ett vattentätt skal till mobilen för veckans äventyr. Dessutom blivit överraskad med att jag tydligen får 2 löner denna månad. Helt glömt att jag jobbade på gamla jobbet i Maj också haha, älska!!

Min meegasnygga bikini som jag älskar!! Överdelen finns här och underdelen här i andra färger, denna verkar vara slutsåld. Inte så konstigt, modellen är ju svincool. Underdelen är dessutom högmidjad vilket tar fram mina icke-existerande kurvor <3

Nu hjärtan ska jag springa iväg och köpa Nocco och sedan hoppa på bussen mot jobbet. Hejja hejja sista dagen fram tills Juli.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera