Ledig efter 3 månader

// My everyday

Tja folket, hur är det med er? Bra får jag väl hoppas, med mig är det i alla fall fett bra. Har hittills haft en jätte bra helg asså, verkligen. Min första lediga helg på över 3 månader och det har varit efterlängtat hörrni.

I fredags tog jag mig till Veronica Maggio på grönan men kom inte fram till det gänget jag skulle hänga med för att dom var så tidiga där och jag så sen hehe. Trist att missa dom, men träffade så många andra kompisar och hängde med Josefine, hennes kille William, Isabelle, Markus och Justin under konserten. GALET BRA är hon, Maggio alltså. Amazing om något. Var ju första gången jag såg henne också, blir ett bra minne <3 Hängde med Max på kvällen och käkade mig proppmätt på choklad.

I går kväll var det fest hos Noa vilket faktiskt blev jätte lyckat! Träffade Amanda jag inte sett på typ ett år och det fanns så mycket att snacka ikapp på. Annars hängde jag mest med nya människor och pratade runt en massa som vanligt. På vägen hem svängde jag och Majorna förbi någon grill vid St: Eriksplan och käkade den godaste kycklingburgaren jag någonsin ätit. Fy fan vad gott. Recommend recommend, grillen när du kommer upp från tunnelbanan, ta en kycklingburgare efter en utekväll och där har du svaret hur du avslutar på bästa sätt.

Min outfit syns sjukt dåligt här haha…. Hade iaf min super snygga höga PUMA kjol och en vit jätte enkel blus till som jag stoppade in i kjolen längst fram så ”PUMA” skulle synas.

Nu ska jag göra mig klar för att dra till Östermalms IP och springa 5km med jobbet. Hhaha huuur ska detta gå, inte sprungit på hundra år och har precis ätit mig jätte mätt på pasta vi hade i frysen. Muuumsss. Blir spännande hur detta går doe, springa 5km när jag knappt orkar 3. Men det är okej, hejja på mig ändå finisar!

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera