Kallt för shorts

// My everyday

Tjena gänget, hur är läget? Nu har vi precis kommit ut till ön med båten och tryckt i oss en hel chokladkaka. Asså en hel 200 grammare, fattar ni hur mycket det är för tvp personer att dela på? Vi i ett nötskal, den gick åt på en timme max liksom. 

Nu går Josse och påbörjar chokladkaka 2… 

Anyways!! Solen skiner och jag klagar på att det är för varmt för jeans och J för att det är för kallt för shorts. Jag skrattar åt henne som går runt i mössa och vi bara chillar. Så jävla skönt. Göra ingenting, lantis livet. Me like. Vet inte hur jag ska fortsätta detta inlägg egentligen utan ville bara uppdatera er med att jag nu hare gött ute i Skärgården och hoppas ni har det lika mysigt! Puss och kram 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera