Hejdå Stockholm

// My everyday

Hej hjärtan, allt bra med er? Med mig är allt jätte bra faktiskt, har precis kommit hem från frissan som ljusnat upp håret lite från det mörkbruna. För er som missat min Instagram @hannavic blev jag brunett för två veckor sedan. Mitt hår är dock så jävla slitet på baksidan av huvudet nere vid topparna en dryg decimeter. Men aja, vad gör det om 100 år?


Lite spännande att det ser så olika ut i olika ljus. Tror jag är halvt ginger nu faktiskt, men är rätt snygg i det med må jag säga. Nästan bättre än blond?

Annars är jag bara väldigt taggad på att lämna Stockholm. På torsdag åker jag ut till min bästa vän på Vaxholm (visserligen Stockholms skärgård, but still) över midsommar och kommer hem på lördag morgon lite snabbt, hämtar mina väskor och flyger med my favorite Vera till Mallis en vecka. Ska verkligen bli galet skönt att komma bort från Stockholm eller Sverige i synnerhet. Inte bara trött på det utan behöver verkligen semester. Hur softar man bättre en och en halv vecka än med två av världens bästa människor liksom? I donno, det blir inte bättre än så helt enkelt. Bloggen kanske får sig en update under den tiden så att jag kan kika tillbaka på sommarens ända höjdpunkt typ?

Jag ska ändå bara jobba resten av sommaren i princip vilket inte lär vara så kul. Telefonförsäljare 7h per dag mån-fre! TJOHOOOOO skriker av lycka. Sarkasmen. Aja pengar iaf och faktiskt för ett jäkla bra syfte. Har jag sagt att jag inte är en vanlig telefonförsäljare utan en sån där som ringer för att folk ska bli månadsgivare för en grym organisation? Känns lite roligare & bättre än att ringa och fråga vad folk har för dammsugare, haha. Folk som svarar i telefonen hatar inte lika mycket på mig då också hihi <3

Puss och kram hjärtisar, detta är inte det sista ni ser av mig denna sommar!!

 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera