day 2

// My everyday

Hola mina hjärtan. Tänk att Emmas klagande på att jag inte bloggar fick mig att nu kika in här och skriva ett till inlägg andra dagen i rad. Dock vet jag verkligen inte vad jag vill med det här, liksom att kika in med något inlägg ibland och meddela att jag lever för att sedan försvinna bort några veckor igen. Stockholms seriösaste och bästa bloggare, yeah that’s me.

Sitter faktiskt på jobbet just nu och bloggar på en stationär dator. Super konstigt, jätte skor skärm och gigantiska tangenter. Tänk att vissa sitter såhär alltid? Inte specifikt bloggare dåra utan många som jobbar på kontor. Här sitter jag ju bara några timmar i veckan och skriver upp orders och lite så. Inte bloggar liksom eller skriver massa texter. Men whatever. Jobbet går as segt idag, verkligen. Folk är på shitty humör och de flesta klagar på att dem ogillar tanken på att vara månadsgivare. På riktigt, förstår inte folk argumenten varför det är 100gr bättre att vara månadsgivare istället för punktinsatser? Peeepppps…. Aja, slutar om 1,5h och ska stänga kontoret för första gången och sedan dra ut och träffa lite kompisar på Söder, fira världens brud aka Jossan <3

Tidigare idag hann jag förbi en mysig lunch/fika med Majorna & Filippa för att fira finaste Maja som fyller 17 idag, grattis älskling. Super myyysigt även om vi saknade flera tjejer ur vår girl-power-gang. Gud som jag fikat idag, mycket i skolan som slutade redan vid halv 2 och sedan detta. Ju mer fika desto bättre känner jag mest, håller ni med?

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera