Som ett fkn papper

// My everyday

Monday.
Wow vad det ska bli skönt med kort vecka och lång helg. Jätte taggad, inte för att jag har något speciellt planerat sådär egentligen men det ska ändå bli fett fett skönt såklart. Hade nationella hela morgonen som förstörde min fina sovmorgon som egentligen skulle vart till 11:10 men började 08:30 i skolan istället. Som vi alla älskar nationella <3

Kom precis hem från Adam efter att ha lagat och käkat middag med honom, Sophia, Nattha och Verisen. Sjukt trevligt men drog mig hem typ nyss för att ”dra hem och plugga”. Alltså jag borde verkligen, men nu sitter jag här och bloggar istället vilket inte var så himla oförutsägbart. Vart är min självdisciplin, på riktigt? Gotta find it.

Vera sa något jäkligt bra på vägen hem. Vi bor ju 5 min ifrån varandra och åker samma väg hem med den gyllene bussen från Odis. Jag sa något om att jag vill färga tillbaka mitt hår till min naturliga hårfärg och att jag vill flytta. Hon sa ”du vill bara lämna detta kapitel i livet” eller något i den stilen lite skämtsamt men det var bara sanning rakt igenom. Jag sa det, att det var sant. För jag är done med perioden av mitt liv där jag pendlar från allt och inget, och vet liksom inte vad som är mig. Ni fattar. Sedan sa hon något så bra, hoppas ni fattar metaforen nudå. ”Du är lite som ett tomt blad i en bok och färgas av människorna som skriver sina namn i den”. Hon är galet smart, känner liksom mig bättre än jag känner mig själv och det är ju tur att någon gör det! Haha. Det är inte lika illa som det låter kanske, att jag är världens mest lättpåverkad och osäkraste person, för det vet alla att jag inte är. Möjligtvis lättpåverkad, det är typ sant egentligen men vill gärna låtsas vara sjukt självständig. Spännande det där :)

Nu ska jag plugga bloggisar.
Faktiskt, plugga.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera