Pris för snyggast naglar

// My everyday

Vad är oddsen att komma typ en halv timme tidigt till skolan när man börjar 08:30 och dessutom ändå sovit fett mycket? Så långt ifrån mig som det bara går, vad händer. Börjar jag bli ordentlig, bli bra på att passa tider liksom utan att stressa. Ryser, det får inte hända, shit vad tråkigt det vore. Inte alls lika mycket spänning i vardagen då ju. Blev as tidig men hittade Nathalie och Elinore från Sam som också var fett tidiga tur nog. Vi stöter ju så sällan på varandra i skolan med olika plan så när det väl händer blir det mycket bra snack hihi.

Kolla förresten vad jag gjort med mina stackars naglar. Blev sjukt irriterad på dom igår på jobbet med deras jobbiga tangentbord och det går verkligen inte att skriva på ett tangentbord med tjocka knappar om man har över en cm långa naglar. Ohållbart. Slutade med att jag bet sönder dom och när jag kom hem klippte ner allihopa. Har ni sett något fulare på ett par händer? Jag tror inte det va. Usch, skäms. Men ah, fett äkta säger vi. 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera