Mega helg, du då?

// My everyday

NU TAR JAG LÅNGHELG !!
Åhhh ni förstår inte lyckan av att pga. alla som har muntliga nationella prov imorgon så behöver vi som inte har det just imorgon inte komma på de lektionerna. Då skulle vi bara haft företagsekonomi kl. 13 en timme och sedan sluta, och då tyckte både vi och läraren att det var lättare att vi bara jobbade hemma då. Sedan har vi studiedag på fredag vilket innebär att jag nu tar helg!! Sjukt sjukt skönt, så välbehövligt. Kommer dock spendera hela morgondagen åt plugg ändå men vafan, sovmorgon hur länge som helst, that’s amaziiiing. Ren och skär lycka.

Idag är en sån där glad dag igen. Fick världens lyckorus på tunnelbanan hem från jobbet för någon timme sedan. Åkte sträckan mellan Slussen och Gamla Stan, ni Stockholmare vet säkert precis. Sjukt fint att åka där över vattnet, speciellt om man sitter på rätt sida och kollat ut från stan mot vattnet. Galet vad vackert Stockholm är på sånna ställen i solnedgången. Lyxigt att åka den vägen hem ju.

Bilder från i fredags tagna av Josse innan vi skulle välkomna alla gäster till hennes mammas stora 50 års fest <3 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera