J’adore

// My everyday

Har egentligen ingen speciell text jag vill skriva till detta inlägg utan mest vill jag dela med mig av lite snygga tavlor. Tänk liksom att ägna en hel vägg åt dessa tavlor? Har en vägg i mitt rum jag ogillar och tänker att om man fyller upp den med dessa vore det ett helt nytt rum. Blått såklart också, vad annars. Har ju sagt att jag inte ska köpa något färgglatt om det inte är blått och det ska hållas. Det är ju allt eller så kan man bara skita i det. I alla faaall, har kärat ner mig i dessa tavlor och känslan av dom. J’adore. Kan inte säga mer. Sorry för en tråkig text men kolla in bilderna istället, helt amazing.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera