Friday brunchin’

// My everyday

FRIDAY BRUNCH WITH PP+A 

För er som inte vet heter mitt fina lilla kompisgäng i skolan PP+AW. Vad bokstäverna står för bör jag nog inte skriva ut mer än att AW står för Adam & William ahha. W kunde dock inte komma idag så det är bara PP+A minus Lollo & Amida som var saknade! Hur som helst var det en jätte mysig start på dagen men lite jobbigt att behöva lämna sängen innan 9. Gud så lat jag låter, men nu när jag faktiskt börjat vänja in några sovmornar i veckan är det så svårt att inte sakna att ha det varje dag. Gillar oftast att gå upp tidigt men vem kan inte relatera till att vilja ligga kvar hela dagen ibland :’)

Nu har jag pluggat några timmar och ska ikväll träffa Ellen igen. Vi som hade planerat värsta middagen typ men det blir inte av så vi får helt enkelt hitta på något annat. Gosis <3

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera