vår & ett nytt år

// Tankar/åsikter

Vår. Sprang förbi Vera för att plocka upp hennes cykel. Tanken var att cykla en halvtimme eller vad det tar att cykla in till stan från mig men min cykel var paj och mammas hade jag tappat bort nycklarna till. Så fick helt enkelt ta Veras. Träden hade precis fått sådana knoppar så att världen började bli lite grönare men var fortfarande långt ifrån sommarens färger. Men fåglarna kvittrade ändå högt nog för att höras igenom mina hörlurar fyllda av någon ny låt av Roy Woods jag hittat dagen innan. 

Jag trampade på så att benen värkte i uppförsbacken för att få känna känslan av att helt slappna av i nedförsbacken som kom framför mig. Susade ner i lite för hög fart när mina lungor fylldes av vårdofter, sådana väl bekanta dofter men nya för stunden, efter en jävligt lång vinter. Jag slöt ögonen och lät minnet avgöra när vägen skulle svänga på denna väg jag cyklat på säkert en miljon gånger tidigare. Vår

Ett nytt år. Sedan förra våren har det hänt sjukt mycket. Den inleddes med att jag blev kär för första gången och fick ett jobb. Sommaren gick allt för fort fram och jag levde drömmen i paradiset Formentera. Hösten kom och gymnasiet började, och konstigt nog var jag inte ens nervös. Bara extremt taggad på en nystart, utan stämplar eller allt skit från grundskolan. Så hela hösten gick åt till att lära känna massa nya människor, byta bästa vänner, dumpa min första kärlek, tappa mig själv och sedan under vintern hitta tillbaka. Vips har det gått ett år. 

En jätte glad och brun Panna som då nyss fyllt 16 den 20 Augusti 2016

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera