Allas bloggflöden ser nu likadana ut

// fashion

Låg hela kvällen istår och redigerade dessa istället för att sova så att jag idag skulle palla nationella i svenska å så. Kan ni ens tänka er, jag satt med piano musik på i bakgrunden? HUR MYSIGT men det är ju rena motsatsen till min vanliga musiksmak. Kan länka min lista förresten, alltså min riktiga lista med feeett bra musik i. Här är min feta lista. Massa sånt jag tipsat om här tidigare. La till typ 40 nya låtar här om dagen och jag är lost i dom låtarna. Och piano, haha. Varför har jag aldrig lärt mig spela piano eller typ gitarr? Det är ju helt amazing. Lär mig, någon, plz. 

Förresten, bara jag som kommer och tänka på Veronica Maggio med Kungsan bilder? Något jätte vårigt med det, och somrigt. Det är ju Maggio och Håkan också i ett nötskal. Loveit

Å den här frågan, ”hur går det nu med bloggen, Hanna?”. Jadu. Just nu har jag ju skrivit lite. Den kanske kommer börja rulla igen, när mitt schema blir lite tightare. Nejmen jag hinner med så mycket mer när jag har det stressigt med lite press. Men gud så dumt det där lät, klart man hinner med mer då, pucko. Menade mer… Eller vet inte alls vad jag försökte säga er där men ja. Gud så oklart detta blev. Förvirrar mig själv.

Kolla min snygga backpack!!!!!!!! 
(behövde så många uppropstecken för att ni ska fatta hur najs den är)

å alla bilder är tagna av JOSEFINE EKSTRÖM
– Ja, kändis Josefine Ekström ;)))))

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera