Gotta start somewhere

// My everyday

BECOMING FEARLESS ISN’T THE POINT.
THAT’S IMPOSSIBLE
IT’S LEARNING HOW TO CONTROL YOUR FEAR,
AND HOW TO USE IT FOR YOUR ADVANTAGE

Hej mina hjärtan. Vad jag har varit borta. Har nästan tappat förmågan att skriva och vet inte riktigt hur jag vill ha min bloggis. Har så svårt att vara helt öppen, liksom bara skriva från hjärtat. Är det så konstigt egentligen? Hur många som helst kan läsa det och det känns som om jag blir sårbar genom att låta andra veta mina svagheter, dåliga dagar osv? För jag har ju sällan delat med mig av så mycket personligt här, bloggisen har känts så otroligt ytlig. Det är nog det jag vill göra annorlunda denna gång, put some emotions in it. Skapa något som känns äkta och nära på något vis även fast ni kanske aldrig kommer känna mig.

Så idag har varit en trött trött dag. Jag har återigen sovit igenom historia lektionen men var smart nog att spela in hela på mobilen. Kommer nog aldrig lyssnas på men till provet kanske det är värt. Släpade mig upp ur sängen 10 minuter innan min buss gick i morse till gymmet så startade dagen där 06. Kommer aaaldrig göra om det. Asså det var så extremt utmattande, påverkade hela min dag typ. Försökte plugga en stund med Vera & Ellen efter skolan men jag satt mest och halvsov så drog hem istället för att äta massa mat. Nu har jag fastnat här i min sköna säng och funderar på att dra upp, ta bort sminket så jag kan få sova äntligen. Nattis hjärtan

 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera