Red is the new black

// fashion, Porträtt/människor

2016 03 30_5103_redigerad-1 Namnlöst-2

➴➶➷ R E D CROPTOP B L A C K JEANS

O u t f i t   b y   a L V A o D E L B R I N K   P h o t o s   b y   m E

 2016 03 30_5105_redigerad-1

Härligaste tjejen i en röd croptop tillsammans med svarta jeans och blåa Nike.
Never too casual. 

Alltid lika roligt att fota med Alva! Det var ett bra tag sedan dessa bilder togs som ni kanske ser utan bladen på träden, det var nog den första lite varmare vår dagen till och med. Minns faktiskt just denna gång vi fotade så väl, för vi hade världens snyggaste fotografering i slutet. Asså allt från dubbelhakor till de konstigaste poserna ni kan tänka er, haha! Trust me, dom bilderna är grovt fula på både mig och A som de proffs vi är på att ta fula bilder. Det är härligt nog något vi är bra på, ta väldigt fula bilder på varandra som posar väldigt fult. Självklart garvade vi huuur mycket som helst. Åhhh bästa <3

Idag är det äntligen lördag och jag ska jobba till 17. Sedan möter R upp mig i stan och vi ska försöka klicka lite bilder och efter det får vi se vad vi gör. I vilket fall en myskväll med världens finaste. Hoppas ni får en super fin dag!! 

Namnlöst-32016 03 30_5124_redigerad-1 Namnlöst-4

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera