Spring is my happy season

// My everyday

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hej på er världens finaste! 
Hoppas ni mår sjukt sjukt bra idag för det gör verkligen jag! Många gånger skriver jag att jag mår bra men nu är jag så genuint lycklig. Haft en helt awesome dag, bra i skolan och med mina favoriter F & S efter upp en sväng till ett stall i närheten. Tog en springtur med papi innan middagen och har nu stått i en varm dusch hur länge som helst. En grym runda faktiskt, hade massor av ork i slutet och kunde ta i och spurta upp för en backe. Sån känsla är ju svårslagen!

Men det är inte det bästa. Det bästa är, mina vänner, att jag fått jobb!! Till 99% har jag ett helgjobb att se fram emot och jag blev så sjukt sjukt glad av att få det mejlet. Drog till det stället förra måndagen och det var verkligen hur trevligt som helst och caféägaren bad mig mejla då han tyckte jag verkade som en driven & framåt tjej. WIIIIII, ni förstår nog hur mycket jag letat & kollat efter ett najs helgjobb ett bra tag. Svårt när man är 15 utan erfarenhet verkar det vara, men som det ser ut så har jag lyckats. Det är jag rätt stolt över, och att jag letat så mycket som jag gjort och sökt så mycket som jag faktiskt gjort. Jobbet ligger så sjukt bra till mitt i stan också, så det kommer bli perfekt både nu och när jag börjar gymnasiet till hösten.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Så just nu är jag himla nöjd med livet. Allt går så jävla bra för mig just nu helt ärligt och jag är så otroligt taggad på livet.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Follow
 1. ISA

  Men grattis till jobbet!! I förväg ;) Vad är det för ställe? åh blev så glad och pepp av din energi här <3

  Svara
  1. Hanna Sahlqvist Inläggsförfattare

   Vasatorget inne i Stockholm :) Åhhh vad härligt att du blev så glaaa!!

   Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera