Roadtrip med för lite sömn är bara perf

// Okategoriserade

Godmorgon finaste ni! De flesta av er lär väl vakna typ nu men här i min bil har vi varit vakna sedan halv 5, hur härligt är inte det? Jag, mina föräldrar och världens finaste Maja är dykt taggade på första gången till Ullared och det känns som om det är lågsäsong nu precis innan lön och vanlig helg. Så vi hoppas på inte allt för mycket folk plus att hitta Morgan och Ola-Konny. Måste ta en bild med nån av dom asså, annars är det fett waste att ens åka 6h från Stockholm ner till Ullared haha. Nejmen detta blir sjukt bra!! Så glad att jag har Maja babe <3

Nära Jönköping åkte vi förbi någon ruin som var hur snygg som helst! Var precis en rastplats där så jag å M tog våra koppar med choklad och gifflar och drog under vägen in i det gamla huset eller vad det än är. Wow asså, utgiften där uppifrån var helt sjukt vacker men tyvärr filmade jag basa det så det kommer inte upp här än. Men ska försöka klippa ihop en vlogg !

img_5164.jpg

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera