Kungsträdgården 2016

// Blad & Växter, Foto turist

Kungsträdgården 2016 Kungsträdgården 2016

. KUNGSTRÄDGÅRDEN VÅREN 2016 .

Åh åh åh vad glad jag blir att åka till Kungsträdgården en tidig morgon och få se morgonljuset stråla ner på de vackra körsbärsblommorna! Detta är om inte annat det bästa med våren i Stockholm. Jag och min finaste Maja åkte hit i tisdags innan skolan, så morgonpigga låtsades vi att vara. Även om jag inte är någon morgonmänniska och det var svinkallt denna morgon så var det så vackert som alltid. Åk dit tidigt på morgonen om ni har chansen, så slipper ni allt folk som trängs för att få bra selfies, haha. But I looove this place, sjukt vackert. Kungsträdgården 2016, nästan finaste än 2015.

Happyyy fridayyy! Åhh äntligen lite sol, efter typ så många dagar av regn. Behöver sol och lite energi nu känner jag då jag haft två rätt trötta dagar bakom mig. Världens bästa Josse komer hit en stund när vi slutat och imorgon är det ju Valborg!

Kungsträdgården 2016Kungsträdgården 2016 Kungsträdgården 2016 Kungsträdgården 2016

Follow
 1. SOFIA

  Men åh, vad glad jag blir :D
  Såå fina bilder! Tycker det kan vara svårt ibland att fota körsbärsblommorna då det är så mycket folk etc. Men du fick verkligen till det :)

  Svara
  1. Hanna Sahlqvist Inläggsförfattare

   Knepet är att dra dit tidigt på morgonen när det faktiskt inte är så mycket folk alls :) Tack snälla du förresten, blir så glad!! <3

   Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera