Intense blue gel polish

// My everyday

2016 04 27_5585_redigerad-1

ÅÅÅ vad jag älskar detta blåa lacket!! Egentligen hatar jag ju starka färger på naglarna men detta är sådär mörkt och sjukt snyggt. I verkligheten ä det aningen mörkare och en lite kallare ton. Min redigering kanske inte var super optimal för att visa lackets färg men liksom, bilderna blev bra. Fick ett sms att jag hade ett paket att hämta ut vilket jag inte hade en aning om. Så jag slutade tidigare idag för att åka och prata med chefen på ett ställe vilket var super trevligt, och efter det snabbt förbi och hämta paketet. Jag har hämtat ut väldigt mycket paket på senaste tiden där haha så killen som jobbar i affären kommer ihåg mig, life goals. I paketet låg massa godsaker men bland annat detta snygga lack. Mums!

I mitt huvud annars just nu är hat på mitt långa hår. Asså verkligen, jag är sjukt trött på det. Planen var ju att spara det till i Juni och då klippa av det till strax under axlarna & sedan färga, men grejen är att jag vet inte om jag orkar med håret fram tills dess. Har just att ringa och boka en tid nu direkt… Humm… Får fundera över det med ansiktsmask, ”nose pore stripes” och franska plugg.

 2016 04 27_5591_redigerad-1 2016 04 27_5589_redigerad-1 2016 04 27_5586_redigerad-1

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera