_Nike Air Huarache Run_

// fashion

nike

Är inte dessa de typ coolaste nike skorna någonsin?? Dom har ju tagit enorm spridning på Instagram sedan i höstas eller något, och först när jag såg dom tyckte jag dom var hur fula som helst haha. Men asså nu är dessa de ända skorna jag vill ha. Tur att man ändrar smak i alla fall. Jag tycker nog de svarta och mörkgråa är snyggast, mest på grynd av modellen. Ser ni att 1, 2, 3 & 5 skiljer sig lite lite i modellen från dom andra? Dom är liksom inte lika mjuka och den vita delen längst ner är lite annorlunda.

LÄNKAR TILL SKORNA:

_BLACK NIKE HUARACHE_WHITE NIKE HUARACHE_TURQUOISE NIKE HUARACHE_PINK NIKE HUARACHE_DARK GREY NIKE HUARACHE_BLACK & WHITE NIKE HUARACHE_LIGHT GREY NIKE HUARACHE_

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera