Wish for snow

// Landskap

I’m craaaaving snow at the moment, asså på riktigt jag vill inget hellre i hela världen just nu än att temperaturen ska stanna på typ -4 och att det ska snöa riktigt mycket. Struntar typ i om trafiken blir helt knas av det, för Stockholm behöver sin snö!! När det ändå är kolsvart vid halv 4 så borde snön vara här för att lysa upp världen och ta bort känslan av mörkt och livlöst. Åhhh någon som håller med mig?

För övrigt längtar jag ihjäl mig till sportlovet. Jag och la familia, inklusive lilla Theo (min brorson) med familj, ska dra upp till Kläppen hela veckan och åka skidor. Ett år sedan sist känns för mycket. En stor stuga har vi tills dess och det kommer bara bli bäst.

pickarliz

Alla bilder tagna av bästa Karl-Johan Granåsen från i veckan. Galet vackert och detta gör mig ännu mer sugen på snö och skidor <3

Follow
  1. Daniella

    Stockholm har fått snö nu tror jag :D När jag var påväg hem från TC började det snöa och hos mig (bor söder om Stockholm) har snön äntligen kommit ^^

    Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera