Vinter på Skeppsholmen

// My everyday

Har inga ord för hur vackert det var ute på Skeppsholmen runt 2 tiden idag. Det var verkligen magiskt med solen som gick ner på den klarblåa himlen bortom Södermalm. Snön, härliga underbara snön gjorde verkligen allt. Vi fick några riktigt fina bilder jag och Josse trots kylan!

Planer för resten av kvällen är att träffa Maja efter alldeles för lång tid utan varandra. Ut på prommis och lätta massa tankar i mörkret och snön, hur mysigt? Saknad tjej är hon. Efter det blir det lite yoga vilket min kropp behöver till 110% känner jag. Haha, jag är verkligen dålig på det då jag i princip aldrig gjort det så detta lär blir spännande.

2015 12 28_2774 2015 12 28_2779 2015 12 28_2809

Bilden på mig av vbj,  Josefine Ahlm ♥ Ha en mysig måndagskväll alla ni, kramis 

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera