Rean – säkra eller osäkra kort?

// fashion

Ett ord, mellandagsrea.

Som alltid är jag shoppingsugen och efter julen nu har jag lite att spendera under mellandagsrean. Jag satt faktiskt och kollade på lite plagg från hemsidor som har butiker är i Mall of Scandinavia, och insåg vad jag faktisk letar efter under veckans shopping. Men då står typ fråga, köra säkra eller osäkra kort? Har nämligen hittat mycket snyggt i samma kategori (förslagsvis halsdukar) där vissa är helt olikt ”min stil” men som jag älskar och vissa som bara är stämplat mitt namn på i princip. Själv tycker jag vi kör på dom osäkra korten. Gillar man något -köp det. Allt man har på sig är sin stil så jag känner såhär; gör det till din stil. Välj dom osäkra korten och bär upp det snyggt, då blir det sin stil.

mellandagsrea

What I want from Mango & Zara

Mocka ska jag försöka satsa på, äkta eller inte bryr jag mig inte om. Det är bara själva mocka trenden som jag på senaste fastnad något enormt för. Vill ha en mocka kappa & kjol i någon camel nyans och matchande boots eller svarta over-the-knee stövlar till det. Mums! 

Follow
 1. Sarah

  Håller me om att man ska köpa sånt man tycker e snyggt :) Spela roll va andra tycker lr va som e inne just då :)

  Kram

  Svara
 2. Maja - Frontside

  Helt klart ska man köpa vad man gillar! Men osäkra kort är jag numera tveksam till, har för många reaplagg som bara hänger i garderoben med lapparna kvar… :(

  Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera