Moning coffee

// Godsaker

Godmorgon finaste ni, nu är jag tillbaka och jag hoppas ni älskar designen lika mycket som jag! Tack bästa Josefine Ahlm som har fotograferat bilderna i headern, profilbild osv. Helt otroligt duktig bakom kameran!

 Oj så skönt det är att vakna upp, en måndag, och få sova ut på morgonen. Att inte ha något dåligt samvete eller vara extremt trött för att man gick och lade sig liite för sent kvällen innan. Nu är det jullov på riktigt, och bara två dagar kvar till julafton. HUR härlig tanke är inte det? Det är dan, före dan, före dan, före dopparedan.

Namnlöst-21

Lite repris på denna men åhh, I just have to. Bland det godaste från Starbucks verkligen och helt perfekt på morgonen för mig. Inte nyttigaste starten kanske men en goood en, plus lite kvarg och fryst frukt till detta såklart.

Idag tänker jag ligga kvar i sängen lite till faktiskt, inte gå upp nu i huvud taget. Lyssna på lite podcasts och läsa min grymma bok ”Paper towns”, som för övrigt är den bästa boken jag läst! Inte för att det talar så mycket, jag läser verkligen ingenting. Men galet bra är denna.

Vid 12 ska jag in till stan och möta upp min bästa bror på en lunch och så har jag med mig julklappar också då han och hans lilla familj inte firar jul med oss i år. Efter lunchen möter jag upp en kompis så drar vi på bio faktiskt. Super spontant och en riktigt kul idé! ”En underbar jävla jul” blir det, en svensk humor film, tror jag.

2015-07-20 007 2015-07-21 003

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera