En vinter prommis

// Blad & Växter, Landskap

2015 12 19_2514 2015 12 19_2529 2015 12 19_2534

Såhär kan det helt enkelt sluta när jag hakar på min fina Nea och hennes vovvar på en prommis ute på landet. Det var faktiskt galet vackert ljus just denna dag ute vilket av dessa tre bilder visar sig bäst på den första med hundarna. Jag hamnade på en äng som omringades av höga granar och solen var precis på sin färd ner vid 2 tiden. Så där mitt ute i ingenstans kan jag befinna mig med kameran ibland, haha. Det händer, inte ofta, men det händer.

Follow
  1. Elin

    Underbara bilder!

    Ja, det hade sin charm, även om det mestadels varit tungt under julen :/ Men jag kämpar.
    kramar

    Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera