En kall december dag

// My everyday

Godmorgon fina ni! 
Gårdagen var riktigt bra för min del. Lunch med brorsan var hur mysigt som helst men kom på mig själv där med att ha glömt julklapparna hemma, så jag får åka in med dem på onsdag. Riktigt god buffé med sushi bland annat för att sedan rulla in till Hötorget och bio med bästa vännen S. Vi såg ju ”En underbar jävla jul” och som vi skrattade! Riktigt värt att se, super roligt.
På kvällen kom farmor och farfar på middag och vi hade det super mysigt.

2015 12 16_2568

Just nu är jag redan i stallet och har verkligen en helt helt full dag framför mig. Gick upp tidigt för att vara i stallet tidigt, även om det inte är super härligt att komma dit i mörkret. Efter detta ska jag till Hanna och luncha med henne & Maja innan vi ska träffa Josse & killarna. Några av världens finaste människor <3

Och vet ni vad jag och Maja (för övrigt bruden på bilden) tänker köra på ikväll?? Star Wars: The Force awakens i 3D 21:15, så det ska bli så extreeemt roligt! Älskar Star wars och det är verkligen inte många som vet det, haha. I vilket fall blir detta en super bra dag, helt full, och det är dem bästa dagarna.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera