Rainy days

// Outfits

Alltid när jag har planerat att fota något utomhus, kommer vädret och förstör. Jag som idag satt upp snabba outfits (dock något mer välplanerade än vanligt) och sett till så att någon kunde fota mig. Nu ösregnar det ju… Hur lyckat gick den planeringen liksom. Riktigt synd om inte annat. Behöver verkligen dessa bilder dessutom, så needed. Kollar vädret för veckan nu och ser att jag kan trycka in det på tisdag innan skolan. Okej, paniken minskar, haha.

2015 11 24_1527

En sådan här dag är typ allt jag vill göra sitta och blogga massor av idéer, se på serier och tända ljus och träffa favoriterna. Tyvärr har jag så otroligt mycket annat att fixa idag. Så otroligt mycket kring bloggen ni inte ser, en stor hög med plugg, matplanering och städning och sedan försöka få till dem där bilderna trots regnet. Men men, vi tänker positivt! Kommer kännas grymt om jag fokuserar hela dagen på detta och får det gjort. Känslan efter är på topp och man slipper stress. Vi alla stressar tillräckligt.

Namnlöst-61
Snabba bilder från i veckan

Follow
  1. Vendela

    Känner igen mig sååå mycket. Finns inget jobbigare än när man verkligen ansträngt sig för att fixa de där outfitbilderna och så går vädret helt emot en. Önskar dig ett stort lycka till!

    Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera