No makeup monday

// Skönhet

Godmorgon denna nya fina vecka! 
Idag vill jag utmana er alla att köra en måndag helt utan smink. Jag och tjejerna har infört #NMM, alltså No Makeup Monday där vi varje måndag kör helt utan smink. Trust me, såå skönt att skippa det på måndagsmornar. Vissa tjejer verkar ju ha världens ångest över att gå utan smink, och hur sjukt är inte det? Tjejer ni är grymt vackra utan smink också, så sminka er aldrig för någon annan. Man borde ju egentligen vara lika självsäker utan som med smink, egentligen.

2015 11 29_1542

Såhär ser jag ut, all natural. 
Inget fel att vara utan smink, inget fel med att ha det. Men sminket ska inte vara avgörande för vem du är, du är samma med eller utan. Ha den tanken i bakhuvudet.

Namnlöst-62

Kick asss det är en grym dag!

Follow
 1. jonna

  eller hur :)
  Så fin du är! Kan också gå utan smink, och det är så skönt. Även om jag känner mig finare med smink. hehe

  Svara
 2. Vendela

  Åh, jag älskar att gå utan smink. Så skönt verkligen, så försöker verkligen undvika sminket större delen av veckan. Superbra hashtag by the way. :)

  Svara
 3. Erica

  Vilken bra grej! :) Själv har jag inte smink så mycket ofta egentligen, utan det går mer i perioder, typ. Men jag kommer ihåg i högstadiet när jag typ bokstavligt talat inte gick utanför dörren utan smink. Inte så sund inställning, direkt. :p

  Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera