Make your day perfect

// My everyday

Måndag måndag måndag, ny vecka med nya möjligheter. Otroligt nog varken söndagsångest igår eller någon sjukt negativ känsla idag, så det om något är ju fantastiskt. Hoppas fler är taggade på måndag och allt en ny vecka innehåller.

Denna vecka kommer allt mitt fokus ligga på gymnasium. Flera öppna hus på olika skolor att gå på och det är jag faktiskt riiktigt taggad på. Ska verkligen blir jätte roligt. Hoppas någon skola ger ett sånt ”wow-intryck” så att det blir solklart vart jag vill gå. Det vore ju häärligt.

Klockan springer iväg nu, måste springa till skolan typ snart. Stabilt, trots att jag bor 5 min från skolan kommer jag numera alltid lite sent trots att jag försöker komma i tid.

Hoppas ni fina skapar er en grym start på veckan!

2015 11 13_1411

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera