Första advent

// My everyday

Första advent och inte alls långt kvar till jul. Nu om någon gång är det dags att sätta upp julbelysningen, stjärnor i fönstret och börja fundera på julklappar till våra nära och kära. Brukade vara väldigt snabb med det för några år sedan jag, då alla julklappar var klara redan i september. Då fick man och andra sidan världens julkänsla genom hela kroppen redan i oktober.

Julen är ju lätt den mysigaste årstiden någonsin. Man samlar familj och vänner, äter en massa gott tillsammans och ger bort klappar. För mig symboliseras julen med kärlek, skratt och värme. Alltså med andra ord just familj & vänner ♥

2015 11 29_1584

Nu, pepparkakor <3

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera