Black friday continues

// My everyday

Godmorgon helt underbara lördag! 
Hoppas att ni sovit gott och sovit länge eller hunnit med mycket bra hittills idag. Jag har faktiskt sovit riktigt gott inatt för första gången på en vecka. ÅH så skönt. Gårdagen var så  grym med öppet hus med vännerna på en härlig skola och sedan en mysig kväll med fina R. Kom hem vid halv 1 och somnade super fort. Loving life. 

2015 11 28_1531

Idag ser planerna väldigt annorlunda ut jämfört igår. En hel massa plugg, stallet och sedan ska jag försöka fynda på Black Friday (saturday nu då) rean. Asså jag hittade finaste klackarna igår på New Look. Är såå såld måste ha dem för ynka 150kr. Planen är att få nya designen att fixa sig också, känns inte lovande så vi får se hur det går.

Ha en toppen lördag fina niiii!

2015 11 28_1535

Follow
 1. Jhennifer

  Låter som du kan få en superbra dag! Skönt att få sova ut ibland! Hoppas du hittar något fint på rea. Själv blir det plugg idag och fitness gala i morgon ❤️

  Svara
 2. Hanna

  Hej Hanna!
  Vilken fin o mysig blogg du har :) Det är så att jag har några frågor till dig hihi. Jag har precis lånat din bloggdesign ”Simple White” från Designa Din Blogg (ej lagt in den på min riktiga blogg dock), men jag kan inte hitta vart någonstans i stilmallen som jag byter typsnitt på rubriker, inlägg osv? Hittar nämligen inte ”entry headers”.

  Tack såå mycket på förhand!

  Svara
  1. Hanna Sahlqvist Inläggsförfattare

   Åhh tack finis <3
   I designen heter rubrikerna i inläggen H3. Hoppas du hittar :)
   Kramiiiis

   Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera