4 fashion questions

// fashion

 

Hur gör du för att hitta inspiration i vinter? 
För mig fungerar så enkla saker som att gå runt mycket i butiker,  och kolla bloggar/instagram. Det finns såå många som kan inspirera dig med sin stil, överallt. Det handlar nog mest om att faktiskt kolla.

De ultimata skorna att bära? 
Måste säga att jag älskar mina marinblåa Air max från Nike året om, hunterstövlarna också som bara är att stoppa ner en varm strumpa i nu. Framför allt tror jag nog mina fodrade Johnny Bulls faktiskt, perfekta dem kallare dagarna när temperaturen ligger under nollan. Hur mysiga som helst. Plus är att klacken låter när man går, älskar ljudet.

2015 10 26_1247

Frågor från fina Veronica 

Vilka nyckelplagg letar du efter? 
Måste hålla med Veronica och säga polotröjan. Ett plagg som verkligen kommit fram detta år och som jag fastat för. Bootcut jeansen är fortfarande högt upp på listan. Framför allt mörka nu på hösten/vintern.

De topp tre måste-plaggen? 
Polotröjan, bootcut jeansen, bootsen och en mysig poncho!

Follow
  1. Alice

    Roligt att läsa! ^^ Sv: Åh, vad roligt att höra, det är ju det gymnasiemässorna är till för! ^^ Vilket program är det du är sugen på? Kram.

    Svara
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera