Sunday mornin’

// Porträtt/människor

2015 09 12_0305 2015 09 12_0310

Morfar och en glad liten Theo från gårdagen. Åh han är så rolig att fotografera då han nästan alltid är super glad. Han gör en hel del roliga saker som blir väldigt bra på bild -men att fånga allt sådant på bild från en bra vinkel är inte alltid det lättaste.

Igår försvann det fina vädret för att fotografera den där outfiten jag hade tänkt så jag ska försöka få till det nu innan vi åker hemåt. Sedan väntar som vanligt plugg och kanske träffa nån kompis mot kvällen. Det är sjukt mysigt att spendera söndagskvällen tillsammans med en god vän, asså verkligen jag älskar det med alla.

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera