Martin Cavalheiro

// Porträtt/människor

Förra helgen fotograferade jag duktiga Martin Cavalheiro. Jag älskar ju att fotografera människor så det var roligt att fota någon helt ny liksom. Vi höll på i runt 2 timmar totalt med att hitta platser och självklart fota. Ljuset var enormt fint på bron och det är dem bilderna som blev bäst just tack vare det. Mjukt ljus ger ju mjuka kontraster.

Martin Cavalheiro 2015 09 19_05422015 09 19_0605 2015 09 19_0544

Idag har jag varit i stallet under förmiddagen/morgonen och har precis tagit en riktigt varm dusch. Har något så ”roligt” som att städa på mitt schema nu innan Maja kommer hit som ska sova över här igen, haha. Sällan jag har lust att städa men det är så behövligt! Det är på riktigt kläder överallt, omslagspapper och ja gud vet vad.

Vi hörs ju under dagen, och glöm ej instagram  @hannavic

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera