En sådan gyllene kväll

// Blad & Växter, Landskap

Jag lovar att jag kan vara ute med min kamera i flera flera timmar. Men det kan väl alla fotointresserade när man känner för det? Oftast är det så för mig när jag cyklar ut ensam en varm kväll, då kan jag vara ute en evighet tills solen rullat ner. Är det så för er med? Och ni vet sådana kvällar, varma, soliga sommarkvällar är ju dem bästa av alla. Sista gyllene timmarna på dygnet är så vackert!

 

2015-07-20 018 2015-07-20 027 Namnlöst-27

Follow
Vänigen respektera...
- Min blogg är inget chattforum, inga "allt bra" tack.
- Kommentarer som inte rör min blogg undanbedes.
- Min mejl är kontakt@hannavic.se
- Vänligen inga svarskommentarer, jag anser det vara respektlöst om jag själv inte bett om sådant svar.

*kommentarer som inte följer ovanskrivet raderas

Kommentera